Foto: monzet
Recept mám už dlho a veru neviem odkiaľ.Koláčik robievam pravidelne,vždy vtedy,keď aj tiramisu.Na jeden použijem žítka,a na druhý zvyšujúce bielka.A tak som spokojná ja,že Zobraziť celý popisRecept mám už dlho a veru neviem odkiaľ.Koláčik robievam pravidelne,vždy vtedy,keď aj tiramisu.Na jeden použijem žítka,a na druhý zvyšujúce bielka.A tak som spokojná ja,že spotrebujem všetky suroviny,a spokojní sú aj moji chlapi,lebo majú na výber z dvoch koláčikov:-)
na 180 °C
Postup
-
1
Vyšľaháme bielky s cukrom. Pridáme kokos,smotanu,múku a prášok do pečiva,premiešame. Dáme na plech s papierom na pečenie a upečieme. Hotový potrieme ríbezľovým džemom a polejeme čokoládovou polevou. Dobrú chuť.
ale vypadají ( a určitě i chutnají ) výborně. Taky se mi zamlouvá,
že u něho využiji svoje marmelády, protože je nestačíme sníst.
Upeču ho co nejdříve, ale v bezlepkové verzi.
marienka44 tá smotana sa nešľahá.
kandizovanú pomarančovú kôru a vrch bol bez lekváru.