Je fantastický keď je vychladený.mám ho od bývalej kolegyne ktorá nám ho pripravila keď mala narodeniny.keby som sa vtedy nehanbila,určite by som bola zjedla Zobraziť celý popisJe fantastický keď je vychladený.mám ho od bývalej kolegyne ktorá nám ho pripravila keď mala narodeniny.keby som sa vtedy nehanbila,určite by som bola zjedla viacej.Robievam ho tiež k oslavám,sviatkom lebo je ho veľa a nie je veľmi náročný na prípravu.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Žĺtka vyšlahať s cukrom,pridať vodu,múku s práškom do pečiva.Rozdeliť na 2 plechy.Piecť na pečiacom papieri.
- 2
Jeden upečený plát rozdrvíme do misy a vylejeme rozmixovaný kompót aj so šťavou.Dobre vymiešame.druhý plát natrieme ríbezľovým džemom,potom rovnomerne natrieme punčovú hmotu.
- 3
Mlieko povaríme so strúhaným kokosom a necháme vychladnúť.Vymiešame maslo s cukrom a potom spojíme.natrieme na punčovú hmotu.Navrch nastrúhame čokoládu
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu