Foto: podravka
Komerčný recept
Spojenie kokosu s chutnou nugátovou Lino Ladou vás prenesie do sladkého sveta fantázie.
príprava
na 180 °C
Suroviny
7 ks |
|
180 g |
|
70 g (nugátová nátierka) |
|
100 g |
|
130 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 lyžička |
|
Krém: | |
1 ks |
|
3 ks |
|
500 ml |
|
150 g |
|
Na dekoráciu: | |
80 g |
|
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme na sneh a za stáleho miešania pridáme cukor. Jemne vmiešame Lino Ladu nugát, roztopené maslo a múku zmiešanú s práškom do pečiva, vanilkovým cukrom a citrónovú šťavu.
- 2
Cesto nalejeme na vymastený, múkou posypaný plech (40 x 30 cm). Pečieme v predhriatej rúre na 180 °C po dobu 18 až 20 minút.
- 3
Pudingový prášok Dolcela zmiešame s cukrom, žĺtkami a trochou mlieka. Zvyšné mlieko necháme zovrieť, pridáme rozmiešaný pudingový prášok so žĺtkami a varíme za stáleho miešania niekoľko minút.
- 4
Po vychladnutí do pudingového krému vmiešame maslo.
- 5
Cesto po vychladnutí rozrežeme na 6 rovnakých obdĺžnikov, ktoré natrieme pudingovým krémom. Uložíme 3 plátky s krémom na seba a vzniknú nám 2 menšie torty. Krémom natrieme aj vonkajšie strany torty a posypeme kokosovou múčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu