Kokosové rezy
	        Autor receptu: podravka
	         
	        
	        Komerčný recept
Spojenie kokosu s chutnou nugátovou Lino Ladou vás prenesie do sladkého sveta fantázie.
| 
				  	  
				  	50 minút príprava  | 
				  	  
				  	18-20 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Bielky vyšľaháme na sneh a za stáleho miešania pridáme cukor. Jemne vmiešame Lino Ladu nugát, roztopené maslo a múku zmiešanú s práškom do pečiva, vanilkovým cukrom a citrónovú šťavu.
 - Cesto nalejeme na vymastený, múkou posypaný plech (40 x 30 cm). Pečieme v predhriatej rúre na 180 °C po dobu 18 až 20 minút.
 - Pudingový prášok Dolcela zmiešame s cukrom, žĺtkami a trochou mlieka. Zvyšné mlieko necháme zovrieť, pridáme rozmiešaný pudingový prášok so žĺtkami a varíme za stáleho miešania niekoľko minút.
 - Po vychladnutí do pudingového krému vmiešame maslo.
 - Cesto po vychladnutí rozrežeme na 6 rovnakých obdĺžnikov, ktoré natrieme pudingovým krémom. Uložíme 3 plátky s krémom na seba a vzniknú nám 2 menšie torty. Krémom natrieme aj vonkajšie strany torty a posypeme kokosovou múčkou.