20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh. Za stáleho miešania pridávame postupne po jednom žĺtky, vodu, múku premiešanú s kypriacim práškom a nakoniec vmiešame kokos. Cesto pečieme na väčšom plechu vyloženom mastným papierom.
- 2
Krém: Z mlieka a múky uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť. Potom do nej zapracujeme maslo s cukrom vymiešamé do peny a urobíme hladký krém. Z upečeného plátu stiahneme papier , okraje dorovna odrežeme a cesto rozdelíme na tri pásy. Natrieme ich krémom, uložíme na seba a celé posypeme kokosom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu