Foto: kecemis
Pri prilezitosti Velkonocnych sviatkov som mal chut na nieco sladsie, ale nie prilis sladke, zaroven nieco s kokosom. Na zaklade tychto podmienok som skombinoval Zobraziť celý popisPri prilezitosti Velkonocnych sviatkov som mal chut na nieco sladsie, ale nie prilis sladke, zaroven nieco s kokosom. Na zaklade tychto podmienok som skombinoval tieto suroviny tak ako je opisane nizsie. Nie som velmi skuseny v peceni sladkosti a moje skusenosti s pecenim sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Takze velmi rad prijmem akukolvek radu.
porcií
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Mango som nakrajal na mensie kusky a vlozil som ich do misky, pridal som zvysne suroviny okrem struhaneho kokosu. Dobre som to premiesal.
-
2
Potom som pridal struhany kokos, dobre premiesal. Na plech som dal papier na pecenie a polievkovou lyzickov som urobil male kopky.
-
3
Ruru som si dal zohriat na 160 stupnov a piekol som ich pribliane 20-25 minut, alebo do zlatova. Nehat vychladnut a moze sa podavat.
Diskusia k receptu