Kokosové oči

Autor receptu: kecemis

Pri prilezitosti Velkonocnych sviatkov som mal chut na nieco sladsie, ale nie prilis sladke, zaroven nieco s kokosom. Na zaklade tychto podmienok som skombinoval tieto suroviny tak ako je opisane nizsie. Nie som velmi skuseny v peceni sladkosti a moje skusenosti s pecenim sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Takze velmi rad prijmem akukolvek radu.

20
porcií
10 minút
príprava
20 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Mango som nakrajal na mensie kusky a vlozil som ich do misky, pridal som zvysne suroviny okrem struhaneho kokosu. Dobre som to premiesal.
  2. Potom som pridal struhany kokos, dobre premiesal. Na plech som dal papier na pecenie a polievkovou lyzickov som urobil male kopky.
  3. Ruru som si dal zohriat na 160 stupnov a piekol som ich pribliane 20-25 minut, alebo do zlatova. Nehat vychladnut a moze sa podavat.