Foto: pupava
Známa sladká mňamka.
Suroviny
Tmavá časť: | |
125 g |
|
1/2 hrnčeka |
|
3 PL |
|
100 g |
|
1 ks |
|
Biela časť: | |
125 g |
|
1/2 hrnčeka |
|
130 g |
|
2-3 ČL (podľa chuti) |
|
1 bal. |
|
Postup
-
1
Z ingrediencií na tmavé cesto si vymiesime tmavé cesto, z ingrediencií na biele zase zvlášť vymiesime biele.
- 2
Pripravíme si dostatočne veľký alobal a rozotrieme naň tmavé cesto - poriadne popritláčame rukami. (Nezabudnite si ruky umyť predtým, ako začnete robiť s bielym cestom.) Na toto tmavé cesto porozotierame biele a tiež ho rukami dobre popritláčame.
- 3
Roládu opatrne skrútime a necháme ju dostatočne dlho stuhnúť (cca hodinku - dve). Potom už len nakrájame. Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@afataga ja milujem "šuhajdy", tam neviem, ako by som mal stuzeny tuk nahradit...
@medulienka , šup sem s ním. v takejto verzii by ma zaujímal. :-)
easyfoodsmith.blogspot.com.au/2011/09/coconut-filled-chocolate-rolls....
"pred vynalezom ztuzenych tukov sa nepiekli zakusky"
a to si ako na to prisiel? :D
Je xy možností, ako stužený tuk nahradiť a preto nevidím najmenší dôvod riešiť to, doťahovať sa a pod. Sto ľudí, sto chutí.
@2010 :-)))
Pre inspiraciu, ako maju vyzerat suhajdy ;)
1. Ani v jednom recepte nevidim nic o zmiesani vsetkych ingrediencii dokopy. Kazdy to vrstvi.
2. V kazdom recepte je stuzeny tuk.
To co dala @afataga nie su suhajdy.
Aby sa nepovedalo, zacnem ja: vyska 183cm, vaha 89kg vek 30, BMI index 26.58 podla?
www.vypocet.cz/bmi...