Kokosky
Katarína Krúpová a Simona Klobasová
cukrárky z Mood‘s bakery & Coffee v Bratislave, 7. decembra 2014
cukrárky z Mood‘s bakery & Coffee v Bratislave, 7. decembra 2014
Foto: Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
60 minút
na 110 °C
na 110 °C
Postup
-
1
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, potom rukou jemne primiešame strúhaný kokos.
- 2
Na plech s papierom na pečenie striekame cukrárskym vreckom pusinky, srdiečka, krúžky či kôpky. Sušíme pri 110 °C asi 60 minút. Ozdobíme podľa fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu