Kočičí výkrik fotorecept

morenajea - fotkamorenajea, 10. februára 2011
Kočičí výkrik (fotorecept)
Foto: morenajea

... z bravčového, za názov nemôžem :)

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
250 ml
1 PL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji si osmažíme cibuľku.

    Kočičí výkrik (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme mäso a necháme ho zatiahnuť.

    Kočičí výkrik (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Osolíme, pridáme mletú rascu a to hlavné - hodne mletého zázvoru. Premiešame a necháme dusiť do mäkka.

    Kočičí výkrik (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Nakoniec pridáme kyslú smotanku a necháme všetko spolu pekne prehriať.

    Kočičí výkrik (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Hotovo...

    Kočičí výkrik (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

23 komentárov k receptu
Tiež som bola spočiatku zmatená, lebo kočka v nadpise, kačka v komentári, bravčové v surovinách, ale stojí to za vyskúšanie, len prečo výkrik možno velmi chutné? Ale nič v zlom recept šikovný a rýchly.
No, to som sa pobavila. nielen, že som si prečítala recept, ale mi to pripadalo ako tá hra, keď jeden pošepká niečo vedľajšiemu, ten zasa ďalšiemu a kým to príde na koniec, je z toho niečo iné.
Tu je ako v Kocurkove,keby každá si prečítala poriadne recept tak by tu sa nepolemizovalo,robite z toho vedu... o čom je táto stránka?? ja si myslim,že o recepty ,a ten je zrozumitelné napísany..iba sa chýtate slov...tým odradzate iné vareškarky vkladať tu recepty,,,,Morenajea nedaj sa odradiť komntármi ale naďalej tu píš recepty sú aj taký ktorých to tu zaujíma aj keď nepíšu komentáre....
Toto varil český moderátor Zbyněk Meruňka v nejakej relácii o varení, ale mám pocit ,že to robil z hovädzieho mäsa.
Nikto nekritizuje recept, v žiadnom prípade ja osobne si nedovolím takú vec, len ako píše klívia 51 nesprávne prečítaný recept.Mladej autorke opakujem, že je to šikovný recept, nemám rada recepty s množstvom ingrediencií dokúpim zázvor,určite uvarím,dala som do KK.Mám dcéru v jej veku,teším sa vždy z každého úspechu mladých gazdiniek .Držím palce autorke.
To sa môže stať každému. Aj moja spolupracovníčka sa raz pomýlila a povedala, že má doma v mrazničke mrazenú polku mačky tak z nej urobí v nedeľu fajnovučkú polievočku. No a mala to byť polovička sliepky, takže teraz sa na tom občas dobre pobavíme, keď sa rozprávame čo sme dobrého varili alebo čo budeme variť.
marienka44, ak do ryze pridas troska /na hrot noza/ kurkumy, zostane krasne zlta, kurkumu mozes pridat aj do ostatnych jedal, je zdrava, k tomu pekne zafarbi a je zakladom kari korenia, samotna kurkuma nema ostru chut, tak sa da pridat troska aj do cesta na babovku, do piskotoveho cesta aby bolo zltucke, pekny den vsetkym:-)

Pridaj komentár k receptu: