Foto: danculka
Recept som videla v starom, ruskom časopise ,ale robím ho po svojom ,aj na sladko ...
porcie
príprava
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvaľkáme na dĺžku klobásy a na šírku 12cm,aby sa obtočila okolo klobásy aspoň 2x...
-
2
Potom ju dáme na plech na ktorom je papier na pečenie a pokrájame na 1 1/2 cm kúsky,ale neprekrojíme,stáčame raz na pravo a raz na ľavo a otočíme klobásou na vrch a dáme piecť,,,
-
3
Takto vyzerá upečené,dá sa pokrájať po pároch aj poviac,ale aj po jednom...Pečieme pri 200 st do červena..môžeme podávať,dobrú chuť!
-
4
Tak isto môžeme urobiť dezert na sladko z banána
-
5
robíme to isté , ako s klobásou a dáme piecť pred dokončením,posypeme vanilkovým cukrom a dáme pod gril,alebo prebehneme pištoľou a cukor skaramelizujeme...
-
6
podávame so šípkovým pretlakom...Dobrú chuť...
Hezký den.