Klobása v lístkovom ceste fotorecept

danculka - fotkadanculka, 19. marca 2011
Klobása v lístkovom ceste (fotorecept)
Foto: danculka

Recept som videla v starom, ruskom časopise ,ale robím ho po svojom ,aj na sladko ...

3
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

1/2 bal.
400g /akákoľvek/
2ks
1/4bal
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme na dĺžku klobásy a na šírku 12cm,aby sa obtočila okolo klobásy aspoň 2x...

    Klobása v lístkovom ceste (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom ju dáme na plech na ktorom je papier na pečenie a pokrájame na 1 1/2 cm kúsky,ale neprekrojíme,stáčame raz na pravo a raz na ľavo a otočíme klobásou na vrch a dáme piecť,,,

    Klobása v lístkovom ceste (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Takto vyzerá upečené,dá sa pokrájať po pároch aj poviac,ale aj po jednom...Pečieme pri 200 st do červena..môžeme podávať,dobrú chuť!

    Klobása v lístkovom ceste (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Tak isto môžeme urobiť dezert na sladko z banána

    Klobása v lístkovom ceste (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    robíme to isté , ako s klobásou a dáme piecť pred dokončením,posypeme vanilkovým cukrom a dáme pod gril,alebo prebehneme pištoľou a cukor skaramelizujeme...

    Klobása v lístkovom ceste (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    podávame so šípkovým pretlakom...Dobrú chuť...

    Klobása v lístkovom ceste (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

sodoma
jo, danculko a když si to dělala s banánama, jak se ten banán zachoval, nezhnědl, nebo nezredukoval?
danculka
Nie práve,že som musela posypať kr.cukrom a dať pod gril..
danculka
Nie, nič sa s tym neurobilo,práve, že som musela posypať cukrom a dať pod gril...aby to zahnedlo..
sodoma
danculko, myslím, že koblihy porovnávat s tímhle nelze, souhlasíš, zejo? Proti receptu nic nemám, tato metoda plnění párkem je výjimečná a samotná ruská autorka bude jen ráda, když se bude šírit dál.
Hezký den.
ancicka
Mne je jedno podľa čoho si to robila,ale sa ti vydarili a určite sú aj dobré...
diabambulka
krásne sa ti podarili, super, si šikovná a ten fantastický nápad ako si popretáčala to cesto :-))) veľmi sa mi to páči niečo také vidím prvý krát :-)))
pivonka
Je to perfektný systém, jednoduchý a efektný. Zakladám.
gittka
aj mne sa to velmi paci !a niektore komentare si proste nevšímaj...
sodoma
danculko tak to je mi opravdu moc líto, já proti Tvému receptu neprotestuji a moc se mi líbí.
bazulienka
Prečo sú vymazané prvé komentaré.Chcela som si pozrieť ten pôvodný recept.Nevie ho niekto?
danculka
Ano, bola tam diskusia medzi mnou a sodomom a potom to zrejme na jej podnet bolo vymazané.
lucylee
no, ja som síce tú diskusiu, čo bola vymazaná nečítala, ale načo to je dobré? Tým, že nemajú právo mazať užívatelia, ale iba redakcia, si redakcia pridala len ďalšiu robotu a kopec mailov, keď ju užívatelia žiadajú, aby vymazala komentáre. Pritom sa diskutovalo, že sa budú mazať iba neslušné komentáre, vulgarizmy a pod. Takže cenzúra trvá aj naďalej...
babidka
skoro som ten recept obisla /kvoli klobaske;-)/ ale nakoniec ide predsa len do KK:-))) ale kvoli bananom...:-))
mgut
Tak toto vidím tiež prvý krát,ale páči sa mi to,určite vyskúšam.
evanaaa
Škoda, že sa vymazávajú také či onaké komentáre, rada by som prečítala a posúdila, prípadne si vzala ponaučenie, ako to nemá byť, takto neviem o čo šlo. Ale receptík, nech už pochádza neviem odkiaľ, sa mi páči, obe verzie.
ajuschka
no paraaaada! presne toto potrebujem, polovicka bude mat velku radost :) ukladaaam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia