Karfiolový šalát

redakcia - fotkaredakcia, Bratislava, 1. februára 2010
4-6
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
8 PL
4 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Karfiol očistíme, pod tečúcou vodou umyjeme a rozoberieme na ružičky. Rozobratý karfiol nasypeme do vriacej osolenej vody a uvaríme takmer domäkka. Potom ho zlejeme a v cedidle necháme odkvapkať.

  2. 2

    Na kocky nakrájané vajcia pridáme k odkvapkanému a schladnutému karfiolu.

  3. 3

    Majonézu zmiešame s nahrubo drveným korením a kôprom, premiešame so zeleninou a podľa chuti dosolíme.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: