Karfiolovo-hydinový šalát

martina34 - fotkamartina34, 21. novembra 2010
Karfiolovo-hydinový šalát
Foto: martina34

Ďalšia možnosť chutného a zdravého šalátu.

20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks, malý
kúsok
1 ks
hrsť
100 g
podľa chuti
podľa chuti
1-2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Karfiol si pripravíme v parnom hrnci, rozoberieme na ružičky a vložíme do misy. Pridáme na jemno nakrájaný pór, paradajku, čierne olivy a potrhané plátky hydinovej tlačenky. Trochu osolíme, posypeme šalátovým korením a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Recept vyzerá lákavo, vyskúšam. Ja varím karfiol aj brokolicu aj v obyčajnom hrnci do ktorého dám trochu vody položím ružicu na tú dám karfiol, prikryjem pokličkou a uvarím vlastne v pare.

Pridaj komentár k receptu: