Ďalšia možnosť chutného a zdravého šalátu.
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks, malý |
|
kúsok |
|
1 ks |
|
hrsť |
|
100 g |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1-2 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Karfiol si pripravíme v parnom hrnci, rozoberieme na ružičky a vložíme do misy. Pridáme na jemno nakrájaný pór, paradajku, čierne olivy a potrhané plátky hydinovej tlačenky. Trochu osolíme, posypeme šalátovým korením a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Diskusia k receptu
6 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: