Karamelový puding s amarettovou šľahačkou a piškótami
Foto: ingridkaingridka
Môj manžel miluje tieto rýchle mlsnôtky, kt. vznikaju cestou do kuchyne
15-20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme si karamelový puding klasickým spôsobom, ak mám čas, spravím si vlastný a to štýlom - dam skaramelizovať cukor, prilejem časť mlieka, necham rozpustiť, v druhej časti mlieka rozmiešam zlatý klas, prilejem a všetko spolu varím - je to lepšia verzia- chutnejšia. Uvarený puding necháme vychladnuť.
- 2
Vyšlaháme si smotanu s polievkovou lyžicou práškového cukru, stužovačom a na konci prišprcneme amaretto.
- 3
Piškóty namáčame do kávy, uložíme na spodok misky, navrstvíme vychladnutý puding a šľahačku, môžeme posypať kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
:).