Karamelové kolieska z oblátok

redakcia - fotkaredakcia, 11. decembra 2009
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 PL
2 PL
2 PL
50 g
50 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Formičkou si z tortových oblátok vykrojíme kolieska. Na panvici skaramelizujeme cukor, odstavíme ho z ohňa, primiešame maslo, potom dáme opäť na mierny oheň, pridáme vodu a karamel rozvaríme – do vzniknutej tekutej masy pridáme sypké suroviny.

  2. 2

    Zo vzniknutej hmoty kladieme na oblátkové kolieska po 2 kl a necháme ich stuhnúť.

  3. 3

    Môžeme prizdobiť ľubovoľnou polevou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia