Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) fotorecept
Foto: matavarecha
je to rýchly a pomerne lacný a hlavne sladký recept...
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cukor upálime na karamel dohneda, zalejeme teplou vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu, postrúhanú citrónovú kôru, a všetko spolu uvaríme. Rezance (cestoviny, šúľance) uvaríme precedíme. Posypeme mletým makom alebo nasekanými orechmi a polejeme karamelovou vodou.
- 2
cukor upálime
- 3
na karamel
- 4
zalejeme vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu a citrónovú kôru a uvaríme
- 5
uvaríme cestoviny alebo šúľance a posypeme orechmi a zalejeme karamelovou vodou
- 6
s domácimi rezancami sú mňam mňam
- 2
Diskusia k receptu