Kapustový šalát s tuniakom

martina34 - fotkamartina34, 21. novembra 2010
Kapustový šalát s tuniakom
Foto: martina34

Chutil aj synovi, takže bol chutný, on hočo nezje a pritom bol zdravý. Hodí sa na bielkovinový deň.

15 minút
príprava

Suroviny

2 -3 hrnčeky, hlávková na jemno nakrájaná
1 ks
1 ks
hrsť
1 konzerva
štipka
štipka
štipka
1 ks
2 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na jemno nakrájanú kapustu posolíme, pridáme na jemno nakrájanú cibuľu, paradajku. Zamiešame, pridáme mungo a tuniaka z konzervy. Pridáme korenie, citrónovú šťavu a biely jogurt, kečup. Dobre premiešame a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Robila som Tvoj recept , ale len pre seba , môj má rád ryby keď ich majú susedia , miesto jogurtu som dala pochúťkovú smotanu a k tomu hrianku :-)) výborné , ďakujem za dobrý receptík.
aj ja robim podobne salaty,tiez s cinskou kapustou,alebo pochutkovou smotanou,rozne kombinujem a najradsej mam tuniaka v konzerve z Lydla-Tuna steak in brine,je velmi kvalitny a chutny.
Mnaaaaaaaaaam:D , prave som ho dojedla a musim povedat ze super.Ja som ale nedala cerstve paradajky, ale susene, a nedalala som klicky :( ale aj tak to nemalo chybu. Vyborna vecera. Kludne aj obed.

Pridaj komentár k receptu: