Od malička sú mojím najobľúbenejším jedlom palacinky. Keď sa prejeme tých sladkých, vystriedajú ich slané.V tomto období som stavila na kapustové.
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistenú kapustu pokrájame nadrobno a podusíme na malom množstve osolenej vody. Mäkkú kapustu scedíme a necháme dobre odkvapkať.
- 2
Vajcia rozšľaháme s mliekom, soľou, čiernym korením, pridáme kapustu a na oleji opečieme palacinky.
- 3
Naplníme ich nadrobno pokrájaným údeným mäsom, zrolujeme a podávame. Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky. Zapiť je ich vhodné dobrým vínom. Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu