Foto: stefanm
Túto prácu chcem venovať priateľom, ktorí žijú alebo dočasne prežívajú v Česku, v krajine ktorej súčasťou sa stále cítim aj ja, lebo som sa Zobraziť celý popisTúto prácu chcem venovať priateľom, ktorí žijú alebo dočasne prežívajú v Česku, v krajine ktorej súčasťou sa stále cítim aj ja, lebo som sa narodil v Československu. Preto sa, z úcty k tomuto národu, pokúsim pridať postup práce v češtine. Vopred sa za prípadné chyby ospravedlňujem a uisťujem vás, že to nerobím naschvál, ale len pre zábavu. Krajina svätých Václavov (a kvalitného piva) buď veselá.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Houby omyjeme pod tečíci vodou, nakrájime na menší kousky a krátce povaříme.
-
2
Hlávkové zelí nakrájime a na cibulce opražíme. Ochutíme, podlijeme vodou (jestli máme tak raději použijeve vývar, nejlépe slep i č í !) a do měka udusíme.
-
3
Jako přílohu jsem zvolil opékane brambory a kousek .... fajne nacesnakovanéj pečenej, slovenskéj krkovičky.
-
4
No a, samozřejmě p i v o !
Pekné, jednoduché, uložené....
www.csklubqld.org.au
Pekny recept a ty vaclavky bych naramne chtela. Vcera jsem dostala kuratka od souseda, ale take rozmacene chudinky, jeste jsem je ani nestacila vycistit.
pekne si to vymyslel a skombinoval :-)