Kalerábové ragú - rýchla a ľahká večera

eva53 - fotkaeva53, 9. júna 2012
Kalerábové ragú - rýchla a ľahká večera
Foto: eva53

Mám rada rýchle , jednoduché a časovo nenáročné jedlá. Keď neplávajú v tuku a smotane ,tak sa hneď spriatelíme.

2
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks mladé
1 ks
2 strúčik
1 ks
pár kvapiek

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    na troške jedlého oleja orestujeme mladú cibuľku

    Kalerábové ragú - rýchla a ľahká večera - obrázok 1
  2. 2

    pridáme cesnak nakrájaný na tenké pásiky a krátko spolu restujeme

    Kalerábové ragú - rýchla a ľahká večera - obrázok 2
  3. 3

    ďalej na kocky nakrájaný kaleráb a bujón

    Kalerábové ragú - rýchla a ľahká večera - obrázok 3
  4. 4

    podlejeme cca 150 ml vody a dusíme takmer do mäkka, ja mám rada al dente

    Kalerábové ragú - rýchla a ľahká večera - obrázok 4
  5. 5

    keď je kaleráb mäkký a voda odparená, máme navarené. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Konzumujeme samé, alebo si môžeme dať nejaké prílohy?
vinikajúci recept-keď dorastu kaleráby tak to spravím...
ja len tak samé,ku kalerábu sa mi ani nič iné nežiada,ale kľudne by mohli ísť napr.varené zemiaky ,mäsko sa mi tam nehodí