Tento recept mám obľúbený, lebo je to: rýchle, lacné, nezašpiní sa pri tom veľa riadov a každému zachutí.
3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistený kaleráb, postrúhame na väčšom strúhadle. Cibuľu pokrájame nadrobno.
- 2
V jednom hrnci opražíme na troche oleja cibuľku, pridáme postrúhaný kaleráb, soľ, vegetu, ml. č.korenie, rascu. Dáme trochu vody a podusíme (asi 10 min). V druhom hrnci medzitým uvaríme cestoviny.
- 3
Asi po 10min. k udusenému kalerábu pridáme syrokrém a uvarené cestoviny. Už nevaríme. Zmiešame a dochutíme. Podávame s mliekom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu