Kalerábové cestovinky

ja13 - bez fotkyja13, 21. októbra 2009

Tento recept mám obľúbený, lebo je to: rýchle, lacné, nezašpiní sa pri tom veľa riadov a každému zachutí.

3
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

stredne veľký
300g
1-2 kocky
1




Postup

  1. 1

    Očistený kaleráb, postrúhame na väčšom strúhadle. Cibuľu pokrájame nadrobno.

  2. 2

    V jednom hrnci opražíme na troche oleja cibuľku, pridáme postrúhaný kaleráb, soľ, vegetu, ml. č.korenie, rascu. Dáme trochu vody a podusíme (asi 10 min). V druhom hrnci medzitým uvaríme cestoviny.

  3. 3

    Asi po 10min. k udusenému kalerábu pridáme syrokrém a uvarené cestoviny. Už nevaríme. Zmiešame a dochutíme. Podávame s mliekom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia