Foto: dada777
Chutné kysnuté koláčiky bez mliečnych zložiek, ktoré chutia ku káve, ale aj na rýchle zahryznutie.
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
V domácej pekárničke alebo ručne si z vykysnutého kvásku pripravíme vláčne cesto a necháme ho nakysnúť.
- 2
Potom ho rozvaľkáme na tenší obdĺžnik a celé vyvaľkané cesto potrieme olejom. V miske zmiešame kakao s cukrom múčka a touto zmesou posypeme cesto potreté olejom.
- 3
Nakoniec cesto stočíme do rolády a krájame ho na kolieska asi 2cm hrubé, ktoré kladieme na plech a necháme ešte nakysnúť. Pečieme pri teplote 180°.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu