Foto: adeja
Kedysi som sa robenia palaciniek obávala, ale teraz je to radosť :) Nelepia sa a navyše sú ako vata :))
18
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmiešame všetky tekuté ingrediencie a pridáme soľ, cukor a múku. Vymiešame na hladké cesto a pečieme :)
- 2
Ja som robila na teflónovej panvici tak som olej použila len 1x. Dobrú chuť. Z tejto dávky mi vyšlo 18 kusov a viac by som už zrejme ani nevydržala stáť pri sporáku ;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prve vymiesaju vajicka s cukrom a solou do hladka, tak ako u nas na piskotove cesto potom postupne vmiesaju mlieko, tuto mliekovo vajickovu zmes postupne vmiesavaju do muky ziadny - olej , a tajomstvo ich chrumkavych palaciniek nie je voda ale odlozit cesto do ladnicky najmenej na hodinu si odpocinut ( oni davaju cez noc ) premiesat a robit na teflonovej panvici uvidis ten rozdiel :-)