Jedovatá slina

mracik9 - fotkamracik9, 4. apríla 2013
Jedovatá slina
Foto: mracik9

Túto polievku varím od 1998 roku,kedy som ju našla v brožúrke, recepty z receptára.Zaujala ma tým,že bola iná, ako tie všetky polievky.Skúste,určite kto má rád pikantné si na nej pochutná.

10 minút
príprava

Suroviny

5 dkg
3 dkg alebo mäso z vývaru
2 dkg
2 dkg
1 väčší strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Urobíme si vývar z mäsa a zeleniny.

    Jedovatá slina - obrázok 1
  2. 2

    Do palacinkového cesta pridáme na špičku noža chilli,premiešame a upečieme palacinky,ktoré pokrájame na širšie rezance.Do taniera dáme z hore uvedené množstvo suroviny a zalejeme vrelým vývarom.

    Jedovatá slina - obrázok 2
  3. 3

    Ozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame.Polievka je farebne veľmi zaujímavá,prijemnej vône a chuti.

    Jedovatá slina - obrázok 3

Diskusia k receptu

24 komentárov k receptu
perfektná - podľa mojej chuti. Ja by som tam dal aj tu mrkvu na slížiky pokrájanú. Možno ju tam máš , ale z foto to nieje vidieť.
angast,nie nie,žiadna mrkva,je tam kapia,šunka a chilli paprička,keď to zaleješ tou vriacou polievkou je to dobrotka,ktorá mierne páli
Priznám sa prilákal ma názov , ale vyzerá to dobre a zaujali ma hlavne tie rezance.Vyskúšam už sa na to ako milovník polievok teším.

Pridaj komentár k receptu: