Jednoduchý vyprážaný baklažán

redakcia - fotkaredakcia, 9. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks




Postup

  1. 1

    Baklažán umyjeme a nakrájame na kolieska, ktoré osolíme a obalíme v hladkej múke.

  2. 2

    Obalený baklažán vypražíme z oboch strán na oleji.

  3. 3

    Podávame s bielym chlebom alebo bielym pečivom.

Diskusia k receptu

Vymazať
mariam
Vyprážené baklažánové kolieska mám veľmi rada.Moja dcéra žila určitý čas v Jordánsku a má odtiaľ podobný recept.Baklažán sa pokrája na kolieska asi pol cm hrubé.Vypraží sa na oleji.Vypražené osolené kolieska sa ešte pokvapkajú citrónovou šťavou a posypú petržlenovou vňaťou./neobalujú sa v múke/Jeme to s cezrnnými žemličkami a veľmi nám to chutí.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia