Foto: prdelinka
obyčajné ale mňam :)
porcie
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Uvarím cestoviny podľa návodu
- 2
Umyjem rajčiny,pokrájam,syr postrúham ( a pomaly odjedám :)
- 3
Namiešam si kyslú smotanu-soľ,korenie,oregano,zázvor(podporuje spaľovanie tukov) a ešte dávam aj bazalku alebo pizza korenie.S čerstými som ešte meskúšala,ale skúsim :)
- 4
Odkvapkané cestoviny rozložím do misy z jánskeho skla,osolím,okorením,posypem bylinkami,dám rajčiny,syr,šunku cestoviny a zalejem smotanou.Dá sa to aj vrstviť. Upečené to je,keď začne smotana rozvoniavať a zlatnúť.Skúšala som aj akdejaké obmeny,ale nič sa neosvedčilo iba párky a paprika namiesto týchto surovín.Ak máte nejaké nápady,sem s nimi :)
- 5
Do týchto na fotke som pridala aj šampiňóny a boli ešte lepšie :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
prepáč, ale nedá mi poopraviť text, tá ohňovzdorná zapekacia misa je vyrovená z JENSKého skla (podľa nemec´ého mesta JENA, kde bola továreń na jeho výrobu.