Jednoduché zapekané cestoviny

prdelinka - fotkaprdelinka, 5. februára 2012
Jednoduché zapekané cestoviny
Foto: prdelinka

obyčajné ale mňam :)

4
porcie
30 minút
príprava
15-20 minút
na 250 °C

Suroviny

1 kg
150 g
200 g
200 g
250 ml
1 g
1 g
1 g
1 g




Postup

  1. 1

    Uvarím cestoviny podľa návodu

  2. 2

    Umyjem rajčiny,pokrájam,syr postrúham ( a pomaly odjedám :)

  3. 3

    Namiešam si kyslú smotanu-soľ,korenie,oregano,zázvor(podporuje spaľovanie tukov) a ešte dávam aj bazalku alebo pizza korenie.S čerstými som ešte meskúšala,ale skúsim :)

  4. 4

    Odkvapkané cestoviny rozložím do misy z jánskeho skla,osolím,okorením,posypem bylinkami,dám rajčiny,syr,šunku cestoviny a zalejem smotanou.Dá sa to aj vrstviť. Upečené to je,keď začne smotana rozvoniavať a zlatnúť.Skúšala som aj akdejaké obmeny,ale nič sa neosvedčilo iba párky a paprika namiesto týchto surovín.Ak máte nejaké nápady,sem s nimi :)

  5. 5

    Do týchto na fotke som pridala aj šampiňóny a boli ešte lepšie :))

Diskusia k receptu

zvoncek
milá prdelinka, vítam Ťa na vareche, dúfam, že sa Ti tu bude páčiť,
prepáč, ale nedá mi poopraviť text, tá ohňovzdorná zapekacia misa je vyrovená z JENSKého skla (podľa nemec´ého mesta JENA, kde bola továreń na jeho výrobu.
prdelinka
vdaka :) ja viem,ze to je z jenskeho skla,ale mne je to slovo nesypmpaticke a preto som napisala janskeho :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia