Komentáre k receptu:
  • luss44 - fotkaluss44 31. augusta 2013 o 21:03

    veru by som si dala povedať s jedným kúskom aj teraz, vyzerá chutne :)
    @zareaguj
  • janulienka90 - fotkajanulienka90 31. augusta 2013 o 21:24

    vyzerá neskutočne, teraz na noc by som si dala pár kúskov :)
    @zareaguj
  • salas - fotkasalas 1. septembra 2013 o 08:14

    Vyzerá dobre a aký veľký hrnček a priemer tortovej formy je aký?
    @zareaguj
  • torticka - fotkatorticka 1. septembra 2013 o 15:26

    tej čokolády je tam málo. Treba ju aj okoštovať, či je dobrá. Čo Ty na to?
    @zareaguj
  • emka9 - fotkaemka9 1. septembra 2013 o 16:18

    :-) Idem vyskúšať
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 1. septembra 2013 o 18:16

  • h8u - fotkah8u 3. septembra 2013 o 11:35

    @salas hrnček klasicky, 250-300 ml, formu mam ja s priemerom 32 cm :)

    @torticka to sa len zda, skusala som aj polevu z 1 a pol davky ale bolo to prilis sladke, vobec nebola taka dobra. toto je akurat :)
    @zareaguj
  • orchidea - fotkaorchidea 3. septembra 2013 o 21:08

    páči sa mi tvoj recept...ukladám si
    @zareaguj
  • benjamin82 - fotkabenjamin82 4. septembra 2013 o 16:51

    veľmi chutne a jednoducho vyzerala tá tvoja torta, tak som ju hneď skúsila :-( neviem kde som spravila chybu, ale korpus som piekla v elektrickej rúre tak ako píšeš na 180 - 45 minút a okrem toho že pekne narástol cesto vo vnútri bolo surové, tak neviem či sa nemá na slabšie piecť? fakt mi poraďte ak viete v čom sa stala chyba .... a tak som sa tešila že si pochutnám
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarrachelka 5. septembra 2013 o 18:10

    @benjamin82 tiež som tortu upiekla, korpus sa piekol na 180 stupnoch v teplovzdušnej rúre 45 min. a cesto bolo dokonale upečené....tortička je fakt chutná:)
    @zareaguj
  • paulii - fotkapaulii 6. septembra 2013 o 12:33

    dala som len polovičnú dávku oleja a doplnila vodou a tiež bola dokonalá! :)
    @zareaguj
  • h8u - fotkah8u 6. septembra 2013 o 17:32

    @benjamin82 to mi je ľúto, mne to presne na tých 45 minút krásne vychádza :( treba určite pred vybratím skúsiť špajdlou či nie je surový, je pravda že každá rúra pečie inak
    @zareaguj
  • trdelniiiq - fotkatrdelniiiq 6. septembra 2013 o 18:21

    urcitu ju vyskusam, ked mi pridu vnucikovia na navstevu!

    a ahaho tomas, nick mi stale funguje aj tuna!

    ...babka karolina
    @zareaguj
  • trdelniiiq - fotkatrdelniiiq 6. septembra 2013 o 18:45

    ojojoj, aj chybu som tam spravila, to tak ked si vezmem okuliare na dialku na pisanie :o))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarwiwi 8. septembra 2013 o 12:25

  • používateľ nemá avatarmakyna 8. septembra 2013 o 13:24

    též jsem dělala a měla jsem stejný problém, těsto vypadalo udělaný a dobře ale ve vnitř bylo syrové:-(....na 180 stupňů a 45 minut:-(...nevím kde je chyba..
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarpipnat 9. septembra 2013 o 15:00

    Perfektná, piekla som včera a dnes priniesla do práce na meninovú oslavu, mala úspech veliký:)trošku som sa obávala či nebude príliš sladká, bola akurát a cesto sa krásne podarilo, piekla som na 180 stupňoch približne 40 minút:)
    @zareaguj
  • mariamka - fotkamariamka 13. septembra 2013 o 13:43

    vyborna, len som asi dlho varila polevu (cca 20 min), mala som z toho nugat :) ale inak skvela, stavnata, dakujem, urcite este zopakujem, len dam este menej cukru, nez teraz :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataramelia11 14. septembra 2013 o 14:50

    tortičku robím už druhýkrát, je vynikajúca, Ďakujem.
    @zareaguj
     1x topier
  • používateľ nemá avataremmka0903 14. septembra 2013 o 20:35

    Ahoj, spomínala si, že Tvoja forma má priemer 32cm, moja má 23-24cm, zmestí sa mi to tam? Ďakujem za rady. Zajtra chcem vyskúšať , pre maminku :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkloti1000 22. septembra 2013 o 20:58

    Torta je megasladka a perfektna.Chutila kazdemu a urcite som ju nerobila posledny krat.Dakujem za receptik... :-)
    @zareaguj
  • surincicka - fotkasurincicka 27. septembra 2013 o 10:47

    tak toto nemalo obdoby.... čo som ja včera s touto tortou stvárala... urobila som cesto - dala do formy a šup do rúry. medzitým som postavila smotanu s čokoládou na sporák, a kukám po linke - plný hrnček oleja. Jasné že som ho tam zabudla dať. rýchlo som to vybrala z formy a zamiešala olej a šup ho naspäť. napodiv sa korpus upiekol pekne. len tá smotana mi zatiaľ poriadne prihorela.... napriek všetkým týmto trampotám je torta veľmi dobrá a keby tá poleva navrchu nebola taká nahorkastá-pripálená bola by super fantastická.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarsvk 27. septembra 2013 o 13:35

    vyzerala krasne narastla do vysky formy,po 50 min som skusala spajlou bola este surova..tak som ju tam este nechala a potom mi pekne krasne padla,bola asi polovicna oproti tomu aka bola...a aj tak nedopecena..nechapem..skoda,kde robim chybu?
    @zareaguj
  • surincicka - fotkasurincicka 28. septembra 2013 o 12:53

    @svk nechápem... napriek tomu čo som s cestom ja povyvádzala sa mi pekne prepiekla a neklesla... jedinú zmenu v recepte som si urobila - dala som len pol šálky cukru, to je môj zvyk dávať vždy menej cukru tak nám tie koláče viac chutia
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkloti1000 29. septembra 2013 o 09:06

    Torta je vynikajuca, takze dnes ju robim uz druhy krat.Dakujem za receptik :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmarianka123 4. októbra 2013 o 20:47

    dakuem za uzasny recept tuto tortu som piekla uz dva krat :-) sice recept mam len tyzden ... mne sa podarila na vybornu ale citala som komentare ze sa niekomu neprepiekla a to sa stalo mojej susede prave dnes tak som jej ju upiekla ja a ona sa divala ci to robila spravne ... ano presne tak isto podla receptu a predsa vnutro surove olejove a povrch cierny ... z toho nam vychadza ze vsetko zavisi od rury ... moa funguje podla receptu na 180 stupnov 50 minut a ona piekla hodinu a stvrt a neprepecene ... takze gazdinky co sa vam to nevydarilo skuste to este raz a dajte menej stupnov aby sa stihlo prepiect a nezhorelo ... ja by som skusila cca 150 -160 pomalicky a ked by trebalo tak ku koncu viac ale podla mna takato teplota by bola fajn :-) skuste to oplati sa to a ak nechcete skusit tak si urobte vlastny korpus aky mate odskusany a len dokoncite to kavou dzemom a hlavne !!!!! :-D ou neskutocnou polevou a bude to perfektne drziiim palce :-)))
    @zareaguj
     1x brendykaq
  • používateľ nemá avatarbeba12 8. októbra 2013 o 08:44

    ja by som skusila zakryt korpus alobalom,aby sa z vrchu nepripiekla a potom odokryt a dopiect,ja takto peciem vzdy babovku,lebo ked som nedala alobal,tak sa mi pripiekla a vnutri bola surova,urcite vyskusam aj ja tuto torticku :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarywush 10. októbra 2013 o 15:13

    Vynikajúca!!! :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarultragirl 25. októbra 2013 o 17:12

    ahojte, vyzera vyborne a stavnato, ale co mozem pouzit namiesto kavy, moj manzel neznasa chut kavy? mozno pomarancovy dzus?
    @zareaguj
     1x nelinuska
  • kimlo - fotkakimlo 25. októbra 2013 o 18:24

    @ultragirl bola by skoda kazit taku dobrotu pomarancovym dzusom, radsej vymen manzela... :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataramelia11 1. novembra 2013 o 10:44

    perfektná, pečiem už najmenej 10krát
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarceruzka1 3. novembra 2013 o 15:32

    No neviem, ide tam hrncek cukru a hrncek granka, ktore je skoro z 80% zase len cukor. A este ta milka.... ta okolo kakaa tiez moc neprebehla. Ved to musi byt nenormalne sladke. Nebolo by vhodne dat do coko torty aspon trosku naozajstneho kakaa?
    @zareaguj
     1x malina
  • mnamky - fotkamnamky 8. novembra 2013 o 23:35

    mnam,,,mnam,,,zdieíam,,,ide víkend-upečiem,,,,
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardandy 14. novembra 2013 o 19:10

    Problém upečenej torty vidím v tom, že bežné formy majú 24 cm priemer a tvoja 32, to znamená, že tortu máš nižšiu a rýchlejšie upečenú. Ostatné, ktorým sa torta neupiekla, majú zrejme 24 cm, a preto torta bude vyššia, a treba ju piecť na 160 stupňov, aby sa prepiekla.
    @zareaguj
  • maminka88 - fotkamaminka88 21. novembra 2013 o 16:55

    možem povedať len tolko že je vynikajúca
    už som ju robila neraz
    @zareaguj
  • bambitka - fotkabambitka 23. novembra 2013 o 16:29

    ja by som upiekla tie korpusy dva,alebo by som to dala na mensi plech,aby sa to prepieklo :)
    @zareaguj
     1x okorpenda
  • krtenko - fotkakrtenko 23. novembra 2013 o 18:18

    DNES SOM JU ROBILA,JE VELMI CHUTNA
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlecko7 24. novembra 2013 o 18:17

    robil som ju uz druhy a urcite nie posledny krat - je vynikajuca :) prvy krat sa mi cesto nepodarilo z dovodu ze mam 24cm formu a mala sa piect na 160stupnov na 1hod., poleva ked sa zacne vriet tak staci cca 5minut este nechat aby bola dostatocne husta a kavy som daval 3 male lyzicky na cca 2deci vody to mi uplne stacilo na celu tortu,
    @zareaguj
  • chatarka - fotkachatarka 1. decembra 2013 o 12:34

    objavila som túto chutnú sladkú čoko tortu určite ju spravím chystám sa na návštevu kde majú dve deti tak že sa jej určite potešia :-) ☼ ♫ ♪
    @zareaguj
  • etelka44 - fotkaetelka44 1. decembra 2013 o 21:47

    Tortička SUPER !!! Výborný recept !!! Ďakujem :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataradinka7 4. decembra 2013 o 08:43

    No ja som skusila vcera a dopadla som isto ako tu pisete.. nakoniec korpus splaskol a vo vnutri bol nedopeceny :( skusila som druhy raz a to iste..dneska sa bude degustovat tak uvidime ako dopadne..
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatargabi74ka 5. januára 2014 o 21:54

    ďakujem! torta je vynikajúca!!! nabudúce skúsim aj na plech...
    @zareaguj
  • leus10 - fotkaleus10 9. januára 2014 o 15:14

    perfekný recept,dakujeme
    @zareaguj
  • medovnicek - fotkamedovnicek 10. januára 2014 o 15:11

    ešteže tu teraz dali ten výber najklikanejších receptov, pretože by som inak o tento super recept prišla
    @zareaguj
  • babidka - fotkababidka 11. januára 2014 o 15:01

    Mne sa zdala ta torta prilis sladka a tak som ju nemienila robit .Ale ....nas priatel ma dnes narodeniny a kedze je slobodny , ako darcek som mu upiekla tortu :-) Ma velmi rad sladke a aj cokoladu Milku -preto volba padla na tento recept . Je vyborna ! Pre mna je naozaj prisladka , ale napriek mojim obavam je ta plnka dobra , lahko sa s nou pracuje a po stuhnuti dobre drzi tvar . Ja som ju este "vylepsila " plnkou z rozvareneho jablka a bananu zahustenu trochou vanilkoveho pudingoveho prasku aby jej bolo "viac" a priatel ju nezjedol sam na jedno posedenie....:-)
    @zareaguj
  • babidka - fotkababidka 11. januára 2014 o 15:03

    Tu jablkovu plnku som samozrejme nezmiesala s tou cokoladovou polevou - aj ked z mojho komentaru to tak vyznelo :-) Dala som ju vedzi tie dva platky korpusu ....
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarankaxx 11. januára 2014 o 16:47

    tak ja som túto tortu dnes skúšala ako koláč. cesto mi najprv pekne narástlo potom ale hneď aj padlo :( asi bola na cesto príliš vysoká teplota. džemom sa to veľmi potrieť nedalo, lebo cesto na plechu je dosť tenké.. no ale uvidím zajtra, ako to dopadne. Polevu som dala z dvoch šľahačiek, na veľký plech sa mi zdala jedna málo, čokolády som dala 4 namiesto 5. Chuťovo sa mi zdá poleva veľmi dobrá, tak akurát, ani veľmi sladká a zas ani sa mi nezdá málo... tak uvidím čo z toho zajtra bude :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhanuska 11. januára 2014 o 20:35

    vyzerá výborne, určite tak aj chutí, tento mesiac upečiem mamine k meninám
    @zareaguj
  • aga1 - fotkaaga1 12. januára 2014 o 14:19

    Chcem sa opytat, na korpus ste vyslahali vajicka s cukrom a potom primiesali ostatne ingr., alebo len vsetko spolu varechou?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmumu 14. januára 2014 o 21:37

    Piekla som na plechu ako rezy aj keď som ubrala cukor do cesta, tá čokoládová poleva urobila zákusok neskutočne sladký,piekla som prvý a posledný krát
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 14. januára 2014 o 21:50

    na základe pozitívnych komentárov som odporučila túto tortu dvom kolegyniam, jedna ju piekla 5 roč. dcérke k narodkám, druhá len tak v nedeľu a obidve ju dnes vychválili, vraj rýchla, výborná a šťavnatá, len postačí poleva iba zo 100g Milky. V najbližšej dobe ju vyskúšam tiež.
    @zareaguj
  • najaa - fotkanajaa 18. januára 2014 o 20:05

    Je vynikajúca, na marhuľový džem som ešte pridala rozpučený banán a bola to super kombinácia.Určite budem piecť častejšie.
    @zareaguj
  • baskag - fotkabaskag 23. januára 2014 o 22:51

    Baby, ako sem pridavate tie foto? Akurat som ju odfotila a šupla do chladnicky. ZAJTRA je deň Dé, dufam ze bude super
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarvinifred 31. januára 2014 o 18:33

    Ahoj,akurát ju pečiem,trochu som zmätená z tej polevy..varím,miešam,varím,miešam,akurát sa mi rozpustila čokoláda,dobre sa to spojilo,ale veľmi husté to nieje..zhustne to ako to bude chladnúť??Ďakujem
    @zareaguj
  • baskag - fotkabaskag 1. februára 2014 o 20:19

    zhustne to..resp. určite sa to včera podarilo, však? :)
    jéémine- ta poleva, ten nugát je asi na celej torte to najlepšie! :D
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarvinifred 4. februára 2014 o 16:39

    ..poleva dopadla super,len korpus,prepichaný špajdlami,upečený a po prekrojení v strede surový..ale idem na druhý pokus,lebo je perfektná..:-)
    @zareaguj
     1x esma
  • marihuana - fotkamarihuana 4. februára 2014 o 16:41

    Akurát pečiem Milka tortu. Do cesta som však nedala žiaden cukor. Nakoľko granko obsahuje 70% cukru. Ak sa podari, bude dosť sladká i tak. Dúfam že nezjem polovicu, je veľmi tučná ta torta, ale nedalo mi ju nevyskúšať. Chystám sa na polevu, nejdem ju variť do husta, iba chvíľu prevarím a potom vyšľahám ako šľahačku. Bude taká nadýchaná.
    @zareaguj
  • marihuana - fotkamarihuana 4. februára 2014 o 18:12

    Takže Milka torta sa už chladí v chladničke. Korpus bol po 45 minútach v rúre mierne vlačný čo mi vôbec nevadilo, nakoľko má ísť o vlačnu tortu. Nerobila som z toho tragédiu, 45 minút v rúre musí stačiť na odstránenie mukovej chuti v korpuse. Polevu som si ale rozdelila na dve časti, polovicu som jej uvarila na spomínaný nugát ako bolo v pôvodnom recepte a druhu polovicu som nechala vychladnuť a našľahala som. Najskôr som dala tuhu polevu a potom tu našľahanú, takto je torta obohatená ešte o nadýchanú plnku.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataranus 5. februára 2014 o 10:54

    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataranus 5. februára 2014 o 10:55

    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataranus 5. februára 2014 o 10:55

    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataranus 5. februára 2014 o 10:55

    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataranus 5. februára 2014 o 10:55

    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 5. februára 2014 o 11:08

    @anus ako počítam tak si spravila celkom 5 rezov... :-)
    @zareaguj
  • marihuana - fotkamarihuana 5. februára 2014 o 15:53

    Takže máme za sebou aj ochutnávku milka torty, musím povedať že je veľmi sladká, na budúce nahradím časť milka čokolády za kvalitnu čokoládu 70% kakaa.
    @zareaguj
  • marihuana - fotkamarihuana 5. februára 2014 o 15:53

    Takže máme za sebou aj ochutnávku milka torty, musím povedať že je veľmi sladká, na budúce nahradím časť milka čokolády za kvalitnu čokoládu 70% kakaa.
    @zareaguj
     1x nelinuska
  • marihuana - fotkamarihuana 5. februára 2014 o 15:59

    Prečo mi to pridla dva krát?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkikula 9. februára 2014 o 15:48

    neviem ci ma byt ta poleva taka strasne tvrda lebo ja som ju mala a nedalo sa to krajat :/
    ale biskvit dobry
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarviera1 9. februára 2014 o 16:21

    @kikula Milka-nemilka (asi obsahuje veľa margarínu) na výbornú polevu si urob toto:
    » varecha.pravda.sk/recepty/cokoladova-poleva-ganache/15490...

    Kúp si kvalitnú čokoládu (70%) a budeš spokojná.A nebudeš ju mať takú nepríjemne sladkú.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataringusa7 10. februára 2014 o 15:27

    ďakujem za skvelý recept, torta sa podarila a musím uznať, že je vynikajúca a jednoduchá na prípravu
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlucka85 13. februára 2014 o 16:30

    Dnes som tuto torticku piekla mojmu drahemu na Valentina, a aby bola taka echt valentinska, navrch som do srdieckovej formicky sypala take tie farebne "granulky", potom formicku odstranila a farebne srdiecka boli na svete :) Tak snad bude chutit. Inak piekla som ju vo forme priemeru 24cm na 150C asi 50 minut, a upiekla sa dobre.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmastersef 16. februára 2014 o 14:13

    Uz sa chladi, nemozme sa dockat :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarluckadominika 25. februára 2014 o 18:17

    aj ja som ju vyskúšala a tiež je surová :( nakypela pekne a potom po bokoch splasla :(...................och joj no čo už ale aj tak sa spapá
    @zareaguj
  • stopcirkus - fotkastopcirkus 25. februára 2014 o 22:56

    tortu som piekla , mam priemer korpusu 24 cm tak som to piekla na 160 C cca 60 - 70 minut a bol dobre upeceny ... torta mala uspech :) nabuduce ju peciem znova, lebo je jednucha a vynikajuca :D
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatartigersilver 25. februára 2014 o 22:59

    cez vikend urobim :) ukladam do KK
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarzuzana1981 26. februára 2014 o 19:37

    kolko je jeden hrncek ? diky
    @zareaguj
  • h8u - fotkah8u 28. februára 2014 o 21:31

    damy (aj niekolki pani), bohuzial som stale neprisla na to ako je mozne, ze polovici ludi sa torta vydari perfektne a polovica ju ma surovu :( asi to naozaj bude odlisnymi rurami, inak neviem..
    dokonca sa mi stalo to, ze ked som ju v decembri piekla.. uplne rovnakym sposobom ako vzdy, z rovnakych surovin a v rovnakej rure ako uz velakrat predtym! stalo sa mi presne to iste, korpus sa nafukol a vnutri bol uplne surovy, az tekuty. cele to samozrejme putovalo do kosa a na druhy den sa mi uz podarila skvele.
    rovnako ako dnes, uz sa chladi v chladnicke a nebol ziadny problem.

    vobec tomu nerozumiem a je mi velmi luto, ze niektorym sa nedari upiect, pretoze je naozaj vyborna.
    kazdopadne dakujem za vsetky komentare, necakala som, ze bude mat az takyto velky uspech :)
    @zareaguj
     1x zuzik01
  • používateľ nemá avatarmysenka 9. marca 2014 o 16:08

    Dnes som ju piekla, no nedopiekla :((( Stalo sa mi presne to, čo už bolo spomenuté, že cesto vo vnútri je surové a to som ho piekla o pol hodinu dlhšie! :((((
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarjulianka2 21. marca 2014 o 20:11

    Práve pečiem túto tortičku už po štvrtýkrát, je vynikajúca!!! Prvá sa mi nepodarila, pretože mám menšiu formu, takže sa v strede nedopiekla a spľasla. Keď ju ale pečiem na 150° je super.:) Dávam do nej len 1/4 hrnčeka cukru a ani ten podla mňa nie je treba, torta je dosť sladká.:) Ďakujem za receptík, doma sa jej nevieme dojesť! :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardanielka11 19. apríla 2014 o 15:46

    Ja by som sa chcela opýtať, či sa vajcia dávajú celé, alebo len žľtka?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarpusinatko 4. mája 2014 o 10:47

    Najlepsia torta aku som kedy jedla. Robim ju pravidelne aj teraz :-) Dakujem za receptik. Davam do nej spaldovu muku polohrubu. Mnam uz sa na nu tesim....
    @zareaguj
  • elena - fotkaelena 14. mája 2014 o 15:54

    Pri pečení korpusu treba vydržať, trvá to dlhšie, ale skúsiť špajdľou a ešte aj vôňa musí ísť z rúry silná, a radšej nech je na povrchu trochu tmavšia ako vnútri surová.....
    @zareaguj
  • elena - fotkaelena 14. mája 2014 o 15:58

    No, práve som ju dokončila - vonku je 13°C , tak sa chladí na balkóne...uvidím, ako bude prijatá osadenstvom - robím ju prvýkrát.
    @zareaguj
  • h8u - fotkah8u 15. mája 2014 o 14:04

    @elena tak ako, chutilo im? :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardomiblack 27. mája 2014 o 12:52

    dneska som ju robila už druhýkrát a je úplne neskutočná, ale aj prvý aj druhý raz som dala len 2/3 hrnčeka cukru a 200g čokolády+180ml šľahačky a bola SUPER !! :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmajcici44 30. mája 2014 o 16:40

    Kurna dodrbalo sa to na celej ciare a to sme isli podla receptu -_- a nič z toho dojebabrali sme 10 vajec anwm čo a nič z toho :D
    @zareaguj
  • lindarty - fotkalindarty 30. júna 2014 o 10:26

    ani mne sa cesto nepodarilo, vo vnutri ostalo take polepene... avsak spravila som si iny korpus, miesto kakaa som don dala granko, snad sa podobal tomu povodnemu a ostatne som dokoncila podla tohto receptu. na koniec sme mali taku dobru tortu, ze sa ponej len tak zaprasilo ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarandreyca 22. júla 2014 o 10:49

    Ruru zohrejem na 180st, potom peciem pri 180 cca 15min. a potom znizin na 160; celkovy cas pecenia do hodiny.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarschelby444 3. októbra 2014 o 16:47

    Zienky,bude velka chyba ak miesto 5vajicok tam dam len 4 a miesto granka obycajne kakao?
    @zareaguj
  • brambora - fotkabrambora 3. októbra 2014 o 20:26

    @schelby444 ja davam tiez len 4 vajicka a vsetko je ok. len potom do cesta musis dat trosicka mlieka, inak bude moc huste. ale na chuti to neuberie. tuto tortu robim casto (akurat vcera som ju piekla), je uzasne stavnata. a kludne daj aj kakao, len nie 1 hrncek, stacia asi 3-4 polievkove lyzice.
    @zareaguj
  • ingerika - fotkaingerika 22. októbra 2014 o 08:51

    mne sa podarila, len som ju trochu upravila - do cesta som dala kakao a do polevy 70% horku cokoladu. bola vybornaaa!!! :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarbebeka 2. novembra 2014 o 16:20

    recept je vyborny. robila som ako kolač resp. zakusok.len sa po ñom zaprašilo. nie je mi len jasne prečo granko a nie kakao? aky je v tom rozdiel?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataraktak444 18. novembra 2014 o 18:24

    Torta bola užasná! Zvládla ju aj taká ľavoruká ako som ja :) Ďakujem,za recept!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarzipp 30. januára 2015 o 09:33

    Receptik vyzera super tak som hned upiekla a uz sa chladi som zvedava ci bude mojim malym mlsnym detom chutit
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmacko89 13. februára 2015 o 15:41

    @h8u ahoj.. dnes som chcela robiť túto tortičku. mám formu 24 priemer tak som podľa komentov robila hodinu na 150 stupňoch. asi sa aj spravila ale potom splasla ale o to mi nejde.. mne čo robilo problém a čím som celý korpus dokašlala bolo prekrojenie na dve časti a potom tú jednu časť vrátiť do formy.. mne sa celé cesto potrhalo tak ho teraz môžem bude vyhodiť alebo len tak po kúskoch zjesť. milka roztopená tak môžem zajedať lyžicou :D chcem sa preto spýtať, ako sa to má dobre prekrojiť a vrátiť do formy aby sa to nepolámalo a ostalo v celku? dakujem...
    @zareaguj
     1x simi711
  • hana1 - fotkahana1 22. mája 2015 o 15:08

    všetky suroviny na cesto zmiešat?alebo sneh z bielkov?
    @zareaguj
     1x jajjenka
  • hana1 - fotkahana1 23. mája 2015 o 16:58

    dnes som ju robila korpus mastny tažky olejovy po prekrojeni sa mi lamal tak som to musela poskladat ako puzle, piekla som už nejednu tortu ale toto neviem, neviem teraz je v chladničke myslím že druhý krát ju už robit nebudem
    @zareaguj
  • smejkad - fotkasmejkad 8. novembra 2015 o 13:56

    vyskusana, sice s drobnymi upravami, ale aj tak vyborna :-)







    @zareaguj
     1x radost
  • používateľ nemá avatarvalika01 14. novembra 2015 o 17:21

    pečiem ju často ale nie ako tortu , dam na plech a pridavam na dzem maliny je to super a nieje to tak sladke
    @zareaguj
     1x klaxi
  • používateľ nemá avatarria52 11. novembra 2016 o 15:35

    ja ju prave peciem ale vyzera ze ostane nedopecena stred surovy neviem co sa robi
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardurexx 19. apríla 2017 o 20:28

    vyborna doporučujem skusit :-)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 10. apríla 2018 o 07:19

    Aj napriek mozno aj trocha odpudzujucim komentarom,som sa rozhodla pre tuto tortu.Dnes ju idem piect,moj menší syn ma zajtra narodeniny :-) Velmi som zvedava či sa mi ten korpus podarí,uvidime.Urcite sa ozvem s vysledkom.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. apríla 2018 o 16:15

    Takze,torta vyskúšaná.Ale kedze som si precitala vsetky komentáre a uz sa zato v pečení aj vyznám podla surovín,som sa rozhodla cesto minimum upravit. Dala som 5vajec,3dl pol.múky,3dl cukor,1,5dl olej,3kopcovité PL holandské kakao,1pdp a 3/4dl vody. Granko nepouživam,preto to kakao.A tá voda preto,lebo cesto bolo velmi husté.No a s tou vodou bolo presne super.Piekla som ju v 28cm plechu 40-45minut.Cesto bolo super,ale na moj vkus ako "torta" priliž nízke.Tak som upiekla este jeden korpus.Spodné 3korpusy som poliala kávou,vrchný nie.Pouzila som asi 6dl kávy a natrela marhulovým džemom.Na polevu som použila 3milky a 3kopcovitéPL našej 20%nej smotany-povarila par minutiek a ona sa pekne vyhladila.Na vrch som dala este bielu milka čokoládu a trocha ozdoby :-) Torta naozaj prekonala moje očakávania,je fantastická! Každy ju doma velmi chvalil.Ja som si ju uz napisala uz aj do mojho zošita,aby sa mi recept nestratil.Dakujem velmi pekne za receptik,urcite bude na nu este vhodna prilezitost! :-)


    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. apríla 2018 o 16:17

    Torta bola vysoká 8cm :-)


    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. apríla 2018 o 16:22

    ..cesto nebolo po upečení ani suché,ani príliž olejové,bolo presne dobré.A ked sa polialo tou kávou,bolo to super štavnate a malo super konzistenciu,niečo ako zacherka ;-) Odporúčam každému ;-P


    @zareaguj
     3x haji, jack, radost
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. apríla 2018 o 16:26

    Jaj a len pre info ak by to niekoho zaujimalo...
    Cele vajíčka som najprv s cukrom vyslahala do penista.Potom striedavo dala olej a múku zmiešanú s kakaom a pdp.No a nakoniec tú vodu :-)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. apríla 2018 o 16:31

    ..no to je preto,ze píšem rychlo a z mobilu..Na polevu som pouzila 3milky a 2 kopcovité PL smotany (nie 3pl) :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 12. apríla 2018 o 22:15

    @Cesminaz (12.4.2018 16:22)
    Povedená torta! Věřím, že oslavenec byl spokojený, všechno nejlepší přeji!
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. apríla 2018 o 15:23

    @Haji (12.4.2018 22:15)

    Dakujem,si milá :-) Ano syn bol spokojný,torta mu velmi chutila ;-)
    @zareaguj
     1x haji
  • jack - fotkajack 13. apríla 2018 o 20:00

    @Cesminaz (12.4.2018 16:22)

    Waaau nádherná.Aj ja ju chcem robiť.Urobím asi podľa teba.Ja tiež ako som čítala tie komenty,tak postupne ma to začalo odrádzať.No chcem ju skúsiť.Tvoja je super.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • používateľ nemá avatarmonikaharmonika 6. novembra 2018 o 20:22

    Táto tortička je apsolútna pecka. Moji chalani ju milujú. Hlavne tú polevu. Robila som ju už minimálne 20 krát. Ďakujem za recept :-)
    @zareaguj
     1x radost
  • smejkad - fotkasmejkad 20. decembra 2018 o 05:30

    Tak môžem potvrdiť, vid obrázky hore.
    Robila som ju viac krát, bez problémov, výborná.
    Včera že urobím do roboty , veď overené a neuvedomila som si, že som začiatkom roka menila sporák.
    Najprv vybehla, potom sa prepadol stred, kým sa v strede dopieklo, na okrajoch zhorelo:-(
    Až vtedy som si spomenula, že som zo začiatku ani chlieb nevedela v nej upiecť.
    Očividne v mojom prípade treba dať o jeden rošt nižšie.
    Takze recept fajn, rúry sú rôzne.
    @zareaguj
     2x radost, haji
  • kristinamia - fotkakristinamia 27. januára 2019 o 12:36

    Ja som tuto tortu robila uz niekolkokrat, je fakt, ze ju treba piect na slabsie, ja ju pecievam na 150°C cca 45-60 minut a je dobre upecene cesto. Tiez som miesto polovice oleja pouzila mlieko a je fantasticka, olej sa da aj celkom vynechat, nechybal by v nej, iba ho treba nahradit inou tekutinou. Okrem (bezkofeinovej) kavy ju vzdy pokvapkam aj rumom, alebo esenciou. Je naozaj bozska, moja mala ju ma velmi rada. No a cokoladu davam hocijaku, nemusi to byt Milka.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist