Jednoduchá bublanina

naty - fotkanaty, 10. mája 2013
Jednoduchá bublanina
Foto: naty

Je možné že tu už takýto recept je ale tak pridám aj ja svoj. Je fakt rýchly a cesto je šťavnaté aj bez ovocia Zobraziť celý popisJe možné že tu už takýto recept je ale tak pridám aj ja svoj. Je fakt rýchly a cesto je šťavnaté aj bez ovocia :) Ja som robila z polovičnej dávky pretože milujem pečenie a piekla by som niečo každý deň ale mám už zakázané piecť lebo potom to nemá kto jesť. Tak mi mama kúpila aspoň taký malý pliešok na ktorom mi občas dovolí niečo spraviť :D

15 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks
1 bal.
250 g
2 dl
2 dl
350 g
1 bal.




Postup

  1. 1

    Vyšľaháme žltka s van. cukrom a práškovým, pridáme olej, múku, vodu a prášok do pečiva.

  2. 2

    Vyšľaháme tuhý sneh z bielkov a vmiešame do cesta.

  3. 3

    Cesto vylejeme na plech, poukladáme ľubovolné ovocie (ak je mrazené tak nerozmrazujeme ale obalíme v hladkej múke). Mne nechutí v koláčoch ovocie tak som si tam dala lentilky.

Diskusia k receptu

stacy77777
a veru som bublaninu už dávno nerobila...s tým menším plechom to vôbec nie je zlý nápad,predtým nás bolo doma 7, teraz sme len štyria,aj nám by tak stačilo...a je fajn,že ťa to baví,len kľudne ďalej pridávaj...
bilancia
super receptík, ukladám, bublaninu mám veľmi rada :)
a som na tom tak isto, nemám pre koho vypekať, ale strašne ma to baví a najradšej by som tiež niečo piekla každý deň :D vyskúšam s malým plechom tiež.
anka246
včera som koláčik upiekla, len s hruškami.. miesto vody som tam dala nálev z kompotu.. fajnotka
kajusiqq
Mňám ja mam podobný recept len ho ešte nemam zverejnený:)....a to s varenim že nema kto jesť si môžme podať ruky:D......ale tak čo už ked nas to baví potrebujeme iba podporiť:)
naty
Heej, ale potom sa o tom viac teším ked môžem niečo napiecť ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia