Foto: egreska
2
porcie
porcie
Postup
-
1
Steaky si nakrajame na tenučke pasiky,najlepšie ked je mäsko ešte napoli zmrazene.
-
2
Naložíme do zmesi korenia a sojovej omačky.Nechame stat najlepšie par hodín.
-
3
Nakrajame si cibulku (ja som červenu nemala tak som dala por),cesnak a mrkvu.
-
4
Vajičko si rozšlahame so sojovou omačkou.
-
5
Opražíme ho na troške oleja a pridame vopred bežnym sposobom uvarenu ryžu.
-
6
Prehrejeme,premiešame a posypeme vňatou.
-
7
Masko si orestujeme na prudkom ohni na oleji do tmavo hneda a odložíme do tepla.
-
8
Zeleninu tiež popražíme,spolu s hubami ,stačí krátko.Dochutíme omáčkou.
-
9
Pridame mäsko,posypeme sezamom a premiešame.
Diskusia k receptu