Foto: chica114
Tento koláčik je vlastne spojením dvoch receptov.
príprava
na 180 °C
Suroviny
4 ks |
|
150 g |
|
160 g |
|
160 g |
|
1/2 balíka |
|
Plnka: | |
250 ml |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
250 ml |
|
250 ml |
|
1 balík |
|
|
|
Poleva: | |
180 g |
|
3 čl |
|
3 PL |
|
podľa potreby |
|
Na ozdobu: | |
50 g |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto zmiešame.
-
2
Vymiešane cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech (malý plech). Upečieme pri teplote 180 stupňov.
-
3
PLNKA: šľahačkovú smotanu vymiešame zo stužovačom. Do hotovej pridáme cukor podľa chuti.
-
4
Do vyšľahanej šľahačky pridáme kyslú smotanu a mascarpone a posekané jahody. Vymiešame.
-
5
Plnku rozotrieme na vychladnutý korpus a na to dáme bebe keksy ktoré ľahko namočíme do mlieka.
-
6
Na bebe keksy natrieme polevu. POLEVA: všetky suroviny na polevu vymiešame až nám vznikne hladká hmota. S touto polevou polejeme keksy. Na záver ozdobíme postrúhanou čokoládou Margot.
-
7
Verím že si pochutíte tak ako my. Zákusok krájame na druhý deň horúcim nožom na kocky. Je veľmi ľahký a osviežujúci.
Ďakujem :-)
Veľmi pekne ti dakujem milá Haji. Tvoj komentárik ma ako vždy potešil :-)
Ahoj moja najmilšia a najzlatšia sesternička. Dakujem velmi pekne. Veru, doma sme si na nom naozaj všetci pochutnali, treba skúsiť je naozaj výborný :-p :-)
Dakujem za komentárik.
Dakujem ti veľmi pekne moja milá Montík. Veľmi si ma potešila, kľudne príd ešte máme :-)
Milá Babkamt áno naozaj mám 13 rokov :-) a dakujem veľmi pekne.