Foto: mojack
Najlepšie sa robia hrnčekové. Tento ma úplne prekvapil...jednoducho urobené a vyzerá úžasne. Hrnček 240 ml.
príprava
na 170 °C
Suroviny
3 ks |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček vlažné |
|
1 ks |
|
2 hrnčeky |
|
2 PL |
|
štipka |
|
2 PL |
|
Puding: | |
2 ks |
|
1 l |
|
5 PL |
|
čerstvé |
|
Postup
-
1
Sypké suroviny zmiešame - múka, prášok do pečiva, soľ a kakao.
-
2
Vymiešame cukor a vajíčka .Potom zamiešame sypké suroviny a olej. Nakoniec prilejeme mlieko.
-
3
Cesto vylejeme na plech a pečieme 25 minút pri 170 stupňoch.
-
4
Upečené cesto necháme vychladnúť.
-
5
Po vychladnutí zatlačime pohárikom do cesta
-
6
a pomocou lyžičky urobíme jamky.
-
7
Uvaríme si puding.
-
8
Do jamky dáme trochu pudingu a vložíme jahody.
-
9
Vylejeme zvyšný puding, ktorý rozotrieme
-
10
po celom koláči.
-
11
Cesto, ktoré sme vybrali "rozmrvíme" a
-
12
posypeme celý koláč. Necháme v chlade aby puding vychladol. Ja som robila večer - tak si postál do druhého dňa.
-
13
Koláč rozrežeme na pásy cez jahody a
-
14
potom na kocky cez cesto.
použila som klasicky hlboký plech , ale pridala som ramik aby som mala rovne kraje. cca 25x35 cm.
Jahody uz zreju urcite vyskusam.*****k.k.