Foto: Matus113
Jedna inšpirácia od skvelých českých kuchárov - Kluci v akci.
4-5
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Polovicu jahôd nakrájame na malé kúsky. Do kastrólika dáme cukor a necháme ho rozpustiť na karamel (cukor stále miešame). Pridáme pokrájané jahody a polievkovú lyžicu rumu. Prevaríme na džem. Necháme schladiť. Nakrájame zvyšok jahôd už na väčšie kúsky a vmiešame do džemu.
- 2
Tvaroh zmiešame s nakrájanou medovkou a 40 g vanilkového cukru.
- 3
Podávame tvaroh, zaliaty jahodami a posypaný nasekanými vlašskými orechmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu