Jablkový koláč s polevou

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009

Suroviny

4 ks
100 g
100 g
100 g
1/2 ks
700 g
200 g
100 g
8% g




Postup

  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh.

  2. 2

    Do misky dáme vymiešané žĺtky, pomletý mak, pomleté orechy, múku zmiešanú s kypriacim práškom, nastrúhané jablká a tuhý sneh z bielkov. Spolu premiešame.

  3. 3

    Pripravené cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme vo vyhriatej rúre.

  4. 4

    Po vychladnutí ho polejeme čokoládovou polevou, nakrájame na kúsky a ozdobíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia