Základné cesto mojich muffkov je rovnaké a tak som si dovolila ukazať Vám v jednom recepte rovno dva typy...Oba geniálne samozrejme :D
Suroviny
| Základné cesto: | |
| 2 hrnčeky |
|
| 1 ks |
|
| štipka |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 6 PL |
|
| 1 hrnček |
|
| Na jablkové plus: | |
| 1/2 lyžičky |
|
| 250 g na jemno postrúhané |
|
|
|
|
| 2 PL |
|
| z 2 ks |
|
Postup
-
1
Pripravíme si trúbu na 200 stupňov.
- 2
Pripravíme si dve misky. V jednej zmiešame "suché" zložky a v druhej "mokré". V miske so suchými spravíme jamku, opatrne vlejeme mokré, jemne premiešame. Lyžicou plníme košíčky a pečieme max. 20 min.
- 3
Takto vyzeraju makové :)))
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Vždy robím tak,. že si ich pekne po jednej pobalím do mrazáku a keď je chuť, ľahko vyberiem ku kávičke...