Jablkové muffinky

zuzkanr - fotkazuzkanr, 10. októbra 2013
Jablkové muffinky
Foto: zuzkanr

A opäť riedime staré zásoby jabĺk! :-) reseptík som si požičala z internetu :-)

17
porcií
15 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

500 g
100 g
250 ml
1 ks
150 ml
 ČL
7 ks




Postup

  1. 1

    Jabĺčka si nastrúhame a odložíme. Moje boli fakt malinké zato som použila až 7ks, inak by stačili asi 3-4 veľké.

  2. 2

    Ostatne suroviny si zmešame dokopy. Keď sú poriadne premiešané zamiešame do cesta aj jabĺčka, ktoré potom dáme do košíčkov a pečieme 20 minút na 180 stupňov :-)

Diskusia k receptu

mirop
preco receptiky z internetu kopirujeme spat na internet?
zuzkanr
@mirop lebo tento recept bol pridaný medzi nové a na tejto stránke som ho ešte nevidela
mariellia
Dôležité je či si ho aj osobne vyskúšala. Ak áno, čakám ako sa tebe osobne mufinky vydarili. ;o)
Lebo copy , paste je to najmenej. Z tohoto portálu varím často pre moju rodinu a to z toho dôvodu, že je tu veľa kreatívnych receptov ale hlavne OVERENÝCH A VYSKUŠANÝCH!!! Viem, že ak navarím podľa týchto receptov tak nevarila som zbytočne. Ak mufinky predsa urobím tak sem napíšem ako to dopadlo. Varím aj podľa recenzie čitateľov. Vážim, si úprimnosť, že recept je z netu no treba ho vyskúšať najprv doma
zuzkanr
@mariellia , myslela som že to nebude až taký problém, keď som pridala svoju vlastnú fotografiu a v pôvodnom recepte nebola špaldová múka a aj viac cukru, a budem rada ak dáte vedieť ako dopadli recepty, ktoré som sem pridala ja :-)
mariellia
Na obrázku sú naozaj super, klobúk dolu. Ja ich skúsim urobiť z klasickej múky. Pozerala som celu databázu Tvojich pridaných receptov je z čoho vyberať a určite sa nechám inšpirovať. Prajem pekný deň a mnoho dobrých receptov. ;o)
dalira73
tak ja som ich teraz dopiekla, bohuzial komenty som si precitala neskor az teraz viem preco su malo sladke a suche...neviem si predstavit ako by to bolo s tou spaldovou mukou, ja som dala polohrubu.do druhej varky som pridala olej ..nie su zle zjest sa daju, ale uz som tu nasla ovela lepsie...
evanaaa
No, a že buď úprimná, možno, keby si nespomenula internet, nemáš problém s vysvetľovaním. Recept sa mi páči, stáva sa, že ak ten istý spraví viac ľudí, každý má iný výsledok. Len olej by som nedávala do pečenia olivový, ale to je už moja vec.
evanaaa
A pre @mirop - veď tu je x receptov aj z Varechy aj z internetu, pokiaľ si ho sami nevymyslíme, väčšinou si recept odniekaľ zadovážime, prípadne pozmeníme, čo je na tom? Ty sem dávaš len originál tvoje recepty?
zuzkanr
@evanaaa , ja som zvyknua dávať olivový, potom sa tak pekne lesknú na vrchu :-) .. a súhlasím viacero receptov je tu požičaných len obohatených o iný vysledok alebo menšiu úpravu :-)

anuskazdnm
No... malo sladke, a take... No ako z hladkej muky, take moc hutne, a vobec nenapuchli. Naozaj len lyzicka prasku do peciva?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia