Foto: ailuj82
8
porcií
porcií
Postup
-
1
V tortovej forme si upečieme obľúbené vyššie piškótové cesto. Vychladnuté prekrojíme na 2 kolesá.
- 2
V mlieku uvaríme hustý puding s cukrom a do horúceho pridáme nátierkové maslo. Necháme vychladnúť.
- 3
Očistené, nastrúhané jablká podusíme spolu s cukrom a škoricu do mäkka. Pridáme v troche vody rozmiešaný zlatý klas a uvaríme kašu. Necháme vychladnúť.
- 4
Jedno piškótové koleso natrieme pudingovo-maslovou plnkou, priložíme druhé cesto, natrieme ho jablkovou plnkou a polejeme čokoládovou polevou. Necháme stuhnúť. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu