50 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
| 1 hrnček |
|
| 3 |
|
| 2 hrnčeky |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 1 PL |
|
| 1 štipka |
|
| 1 KL |
|
| 1 KL |
|
| 1 1/2 hrnčeka |
|
| 2 PL |
|
| Poleva: | |
| 1 štipka |
|
| 5 PL |
|
| 1 1/2 PL teplá |
|
Postup
-
1
Vajcia s cukrov vyšľahať,pridáme všetky ingrediencie a vymiešame. Jablká ošúpeme,jadierka vybereme a nakrájame na kocky asi 1x1 cm.Dáme do cesta,zamiešame ,vlejeme do vymazanej a vysypanej formy.
- 2
Pečieme v predhriatej rúre.
- 3
Poleva:do vody dáme rozpustiť farfivo,pridáme cukor a vymiešame.Na upečenú a vychladnutú bábovku nanesieme polevu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









No a deťom sa prosby neodmietajú!