Jednoduchá a rýchla príprava, môže byť zároveň prílohou k iným múčnikom alebo výbornou náhradou múčnika samotného:)
2-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
jablká ošúpeme a nakrájame na plátky,
- 2
na panvici skaramelizujeme kryšt. cukor a pridáme do neho za stáleho miešania maslo,
- 3
ked je z toho jednorodá masa, pridáme jablká, škoricu, vanil. cukor (prípadne škoric. cukor), znížime teplotu, prikryjeme a dusíme za občasného miešania. Podávame ako prílohu k múčnikom alebo iba "tak". Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu