Hydinový tanier so syrom a hruškou
Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 2. novembra 2011
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 2. novembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cherry paradajky, hrozno, rukolu, šalát frissé očistíme. Pridáme hrušku a nivu, spolu dochutíme tzatzikmi, octom a olivovým olejom, zľahka premiešame.
- 2
Morčacie prsia nakrájané na rezančeky restujeme na panvici, hotové poukladáme na šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu