Hydinové soté s ananásom

zabiatko66 - fotkazabiatko66, 8. februára 2011

Akurát sme sa vrátili z obeda a priravila som takúto rýchlovku. Fajnota.

2
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 varný sačok
1 hrsť
4 PL, - kúsky
4 stručiky




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si nakrájame na drobné kocočky deň dopredu a dáme do marinády, ktorá obsahuje (olivový olej, sójová omáčka, soľ, čierne korenie, pretlačený cestnak). V panvici rozpálime olej a prudko opečieme kuracie kocky . Restujeme 5-10 min. potom pridáme arašidy, jemne premiešame a pečieme 3-4 min. Pokiaľ sa nám trošíčku nepripečú do zlatista. Nakoniec pridáme ananás. Všetko jemne premiešame necháme ešte 2-3 min pripiecť a odstavíme. Podávame s ryžou. Ryžu uvaríme podľa návodu a potom ju na oleji trošičku pripečieme. A môžeme servírovať. Dobrú chuť.

    Hydinové soté s ananásom - obrázok 1

Diskusia k receptu

danculka
Mám rada hydinové mäsko a aj uletené recepty,ukladám...:))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia