ancicka ancicka 22. júla 2012 o 12:56 O takom niečom som ešte ani nepočula.Neviem si predstaviť ani chuť tých hrušiek.K čomu to podávaš? K mäsu? @zareaguj Pekný komentár
marienka44 marienka44 22. júla 2012 o 21:04 @Duronka , sol netreba? Nie je uvedene, pri akej teplote sterizovat. :-( @zareaguj Pekný komentár
duronka duronka 23. júla 2012 o 15:17 sol nedávam a ja sterilizujem v hrnci,naspodok dávam staru utierku,nechám zovriet,dam na minimum plameňa ,robim to tak už roky lebo nemam teplomer a velky hrniec a jeme to namiesto uhoriek @zareaguj Pekný komentár
evanaaa evanaaa 24. júla 2012 o 22:30 Keď sa dá červený- vodový melón takto zasterilizovať ako uhorky, viem si predstaviť aj tie hrušky. K mäsu radšej, ako sladký kompót. @zareaguj Pekný komentár
Diskusia k receptu