Ostalo hrozno zo zavarania tak som sa odvazila urobhit zmenu.miesto visni som pridala hrozno, ale nepacili sa mi kvostky.Preto radsej pridajte bezkvostkove hrozno.:-)
4
porcie
porcie
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 150 g |
|
| 2 lyžice |
|
| 0,5 dcl |
|
| 1 lyžica |
|
| celé |
|
| PLNKA: | |
| 150 g |
|
| 70 g |
|
| 0,5-1 dcl |
|
| 300-500 g |
|
| 1 ks |
|
| 10 ks rozmrvene na kusky |
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto zmiesime do gule a nehame 30min. odlezat.
- 2
Pripravime si plnku: do hrnca si dame zohriat mlieko(ale najprv menej,ak bude treba tak si dolejte). Pridame zomlety mak, cukor, piskoty a miesame kym nam nevznikne hmota.odstavime a nehame trochu vychladnut.
- 3
Odlezane cesto si rozvalkame(pozor lepi sa). do vychladnutej plnky dame hrozno a natrieme na cesto.opatrne ho zrolujeme a dame na vymasteny plech.
- 4
Pecieme cca 40min. Pri 160-180st.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu