Hrozienkovo–orechové brownies

Michaela Záňová
šéfcukrárka hotela Villa Nečas v Žiline, 15. februára 2015
Hrozienkovo–orechové brownies
Foto: Robert Hüttner
6
porcií
35 minút
príprava
20-25 minút
na 180 °C

Suroviny

340 g
230 g
4 ks
400 g
200 g
85 g
230 g
1,5 bal.




Postup

  1. 1

    Vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú čokoládu spolu s maslom. Medzitým vyšľaháme penu z celých vajec a cukru.

  2. 2

    Po vyšľahaní peny pomaly pridávame rozpustenú čokoládu s maslom a všetky ostatné suroviny.

  3. 3

    Všetko spolu dobre premiešame a vylejeme do vopred vymasteného a múkou vysypaného plechu s rozmermi 27 x 21 cm. Pečieme pri teplote 180 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia