Hrozienkovo–orechové brownies
Michaela Záňová
šéfcukrárka hotela Villa Nečas v Žiline, 15. februára 2015
šéfcukrárka hotela Villa Nečas v Žiline, 15. februára 2015
Foto: Robert Hüttner
6
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú čokoládu spolu s maslom. Medzitým vyšľaháme penu z celých vajec a cukru.
- 2
Po vyšľahaní peny pomaly pridávame rozpustenú čokoládu s maslom a všetky ostatné suroviny.
- 3
Všetko spolu dobre premiešame a vylejeme do vopred vymasteného a múkou vysypaného plechu s rozmermi 27 x 21 cm. Pečieme pri teplote 180 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu