Hrnčekové muffiny s tvarohom a džemom
Anna Faltinová
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 17. marca 2020
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 17. marca 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
2 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/4 hrnčeka |
|
1 bal. |
|
1/2 bal. |
|
125 g |
|
100 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Žĺtky, kryštálový cukor, mlieko, olej, vanilkový cukor a tvaroh rozmixujeme. Pridáme múku a kypriaci prášok. Nakoniec zľahka zamiešame vyšľahaný sneh z bielkov.
- 2
Cestom plníme košíčky do polovice, pridáme lyžičku pomarančového džemu a zalejeme zvyšným cestom. Pečieme pri teplote 160 °C asi 15 minút. Upečené vychladnuté muffiny ľubovoľne ozdobíme.
Tiež tvarohové muffiny:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár