Hrianky s kyslou kapustou

alanr - bez fotkyalanr, 2. júla 2014

Tento recept som asi pred 20 rokmi našla kdesi v novinách. Myslela som si, že to bude blbosť, ale nebola. Je to trošku ťažšie jedlo, ale neskutočne dobré. Určite nie je vhodné pre zástancov zdravej výživy, na ich mieste by som recept v záujme duševného zdravia ani nečítala. :D

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krajce chleba opečieme na oleji do zlatista. Ešte horúce ich potrieme horčicou, jeden preložíme plátkom šunky, druhý plátkom syra. Navrstvíme kyslú kapustu pokrájanú na menšie kúsky a spojíme chlebíky ako klasický lepeňák. Skúste, dobrú chuť!

Diskusia k receptu

marianne
idealne zimne jedlo a variabilne..aj s udenym by to nemuselo byt zle,syr by mi uz nebolo treba
mirop
poznam, je to dobre a podla mna i relativne zdrave
hubata
Zaujímavá kombinácia, asi hrianku treba hneď zbodnúť, aby ju kapusta "nenamočila", ale si myslím že to je tak dobré že to nebude problém.....@Alanr.