Hovädzí steak na dubákoch

Jakub Jakubčo
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 16. júla 2012
Hovädzí steak na dubákoch
Foto: Pravda - Ivan Majerský
1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
150 g
500 ml




Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu umyjeme, odblaníme, ochutíme soľou a korením a necháme asi 10 minút odležať v chladničke.

  2. 2

    Medzitým očistíme dubáky a uvaríme ich v osolenej vode.

  3. 3

    Na panvici rozpálime olivový olej, do ktorého vložíme steak a pečieme ho asi 10 minút (podľa chuti aj viac alebo menej) z oboch strán. Servírujeme s uvarenými dubákmi.

Diskusia k receptu

eva53
už len aby tie dubáky rástli,vyzerá to skvelo
evilauri
mnaaaam, pekny recept, taku chut som nan dostala,ze uz aj vyberam hovädzinku z mraznicky,bude chutny obedik :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia