Hovädzí steak na dubákoch
Jakub Jakubčo
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 16. júla 2012
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 16. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, odblaníme, ochutíme soľou a korením a necháme asi 10 minút odležať v chladničke.
- 2
Medzitým očistíme dubáky a uvaríme ich v osolenej vode.
- 3
Na panvici rozpálime olivový olej, do ktorého vložíme steak a pečieme ho asi 10 minút (podľa chuti aj viac alebo menej) z oboch strán. Servírujeme s uvarenými dubákmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu