Holandský rezeň

lenka1503 - fotkalenka1503, 8. apríla 2016
Holandský rezeň
Foto: lenka1503

Neviem prečo práve holandský, ale naučila ma ho moja mamina :)

Suroviny

700 g
1 ks
150 g
Trojobal:




Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame so strúhaným syrom. Pridáme vajíčko a ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Mäso môžeme na pól hodinku odložiť do chladničky trochu stuhnúť. Potom vytvoríme placky, kotré klasicky obalíme v trojobale. (myslím že postu obalovania pozná každý :) ). Placky/ fašírky vyprážame na rozpálenom oleji a podávame so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

maska10
Je to vyborne a chutne jedlo.Ja ho obalim v trojobale a nakoniec vo vajicku je stavnatejsie,u mna za5*
evanaaa
Práve pre ten syr sa volá holandský, tak ako aj obyčajná diétna saláma s kúskami syra je tiež holandská. Len či aj Holanďania takéto jedia? :) Raz skúsim aj ja spraviť.
zdezda
Ja ho robím bez vajíčka. Nebohá teta mi dávno dala naň recept a to: mäso, mlieko a syr. Ráno vymiešať, na obed vysmážať. Určite je aj tento chutný :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia