Hnedý koláč

matkaaa14 - fotkamatkaaa14, 3. februára 2011

Veľmi dobrý a jednoduchý:)

10 minút
príprava

Suroviny

3 šálky
3 šálky
3 šálky
1 dcl
2 lyžičky
1




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame a vylejeme na plech, dáme piecť.

  2. 2

    Vychladnutý koláč môžeme potrieť džemom, a poliať čokoládou. Tento koláč je velmi vy´hodný, lebo ho môžeme obmieňať podľa chuti, napríklad namiesto prášku do pečiva pridať prášok do perníka, a máme z neho perníkovy koláč, alebo pridať napr. orechy, kokos, mandle..

Diskusia k receptu

evulines
Hnedý sa volá preto, lebo je poliaty čokoládou, alebo sa do cesta primiešava kakao, ktoré nie je v ingredienciách?
pekarik
keď je v ceste kyslé mlieko tak by som nekombinoval sladké prílohy,doplnil by som do cesta tvaroh a orobil by som hrubšie tvarohové pečené pllacky,"poplanky,lokše"
matkaaa14
lenže to kyslé mlieko tam vôbec ale vôbec nie je cítiť. Vyskúšajte a uvidíte:)
marianne69
...moja mama ho vola" kyskovy"a je naozaj vyborny...natrie ho dzemom a posype kokosom:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia