prazdny

Šunka v aspiku

Bravčové mäso

Táto pochúťka je špecialitou z oblasti Burgundska vo Francúzsku. Je elegantným predjedlom pre návštevy, ale...

prazdny

Zelenina v aspiku

Bezmäsité jedlá

Želatínu necháme napučať v asi 150 ml nálevu.

prazdny

Jarné Tofu v aspiku

Bezmäsité jedlá

Chutná veľkonočná pochúťka prichádza v odľahčenom bezmäsitom prevedení. Vyskúšajte, ako chutí Tofu v aspiku...

prazdny

Bravčové kolená v aspiku

Bravčové mäso

Pre tých, ktorí majú radi kolienka.

prazdny

Utopenci v aspiku

Večera

Tento recept je alternatíva k nakladaným utopencom, vhodný ako pochúťka k pivu alebo pohostenie pre návštevu....

prazdny

Šťavnaté guľky z kapra v aspiku

Večera

Alias Saškov flanc” z originálneho názvu: „Залевная фаpшировленная рыба”. O tento rcp sa musím s Vami...

prazdny

Huspenina

Bravčové mäso

Veľmi milujem toto jedlo, ale len ak mám domáce suroviny. Keďže som dostala od susedkinho...

prazdny

Domáci aspik

Večera

Jednoduché, lahodné a na sviatočnú príležitosť ako stvorené... na Vianoce, či na Silvestra...

prazdny

Šalát Adalbert

Bezmäsité jedlá

Tiež odpozorované z Varechy, všetko ostatné sú moje chúťky. Želatínu robím z vrecúška z...

prazdny

Tŕňová koruna - zelenina v aspiku

Bezmäsité jedlá

Je to môj prvý pokus o aspik. Možno ho urobiť väčšie množstvo, uložiť do chladu,...