Toto jedlo patrí k tradičnej Gréckej kuchyni
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hlbokej panvice nalejeme olej, kde do zlatista osmažíme cibuľu,
- 2
Neskôr k cibuľke pridáme, mleté mäso a následne dochutíme koreninami, Takto zmesku necháme dusiť cca 30 min, kým mäso nebude podusené a nepopije všetko korenie.
- 3
Na arabský chlieb si roztrieme biely jogurt kde pridáme paradajky pokrajane môže byť aj paprika aj paradajka, následne pridáme zmes z panvice, zavrieme arabský chlieb a môže sa podávať
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.explorecrete.com/cuisine/gyros.html...
Mal si to nazvať:Mleté mäso s gyrosovým korením v arabskom chlebe.