Gyros v arabskom chlebe

andrejbb - bez fotkyandrejbb, 27. decembra 2013

Toto jedlo patrí k tradičnej Gréckej kuchyni

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
10 ks
1 podľa chuti
1
1
1
3 ks
3 ks




Postup

  1. 1

    Do hlbokej panvice nalejeme olej, kde do zlatista osmažíme cibuľu,

  2. 2

    Neskôr k cibuľke pridáme, mleté mäso a následne dochutíme koreninami, Takto zmesku necháme dusiť cca 30 min, kým mäso nebude podusené a nepopije všetko korenie.

  3. 3

    Na arabský chlieb si roztrieme biely jogurt kde pridáme paradajky pokrajane môže byť aj paprika aj paradajka, následne pridáme zmes z panvice, zavrieme arabský chlieb a môže sa podávať

Diskusia k receptu

zdezda
Hmmm, tu zmes si viem predstavit aj so spagetami a paradajkami :-)
2010
Aj kapustnica patri k tradicnej japonskej kuchyni
evanaaa
Tiež sa mi nezdalo - gyros a mleté mäso.....nuž, nemusí to byť zlé, viac by som ešte to mäso prichutila.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia